Maanrakennus & Purkutyöt Vehanen Oy

Suhtauduin asiaan ensin hieman epäillen, koska olimme jo kokeilleet yhtä palvelua, joka osoittautui kuitenkin pian melko toimimattomaksi.

Nyt Annen kanssa yhteistyötä on takana jo lähes pari vuotta. Nettimarkkinoinnissa olemme säästäneet huomattavan summan. Kuitenkaan työt eivät ole vähentyneet, eli yritys löytyy nyt pienemmillä kustannuksilla paremmin. Soittoja ja aiheettomia laskuja tulee selvästi vähemmän kuin ennen. Enää ei tarvitse itse ihmetellä mikä lasku on kyseessä – soitan Annelle ja hän hoitaa myös tarvittavat reklamaatiot.

Maanrakennus & Purkutyöt Vehanen Oy
Paula Rintala

www.maanrakennusvehanen.com

Neliömestarit Oy

Yritykseni on ollut Annen asiakas jo kaksi vuotta.

Tänä aikana hakemistomyyjien puhelut ovat vähentyneet lähes olemattomiin. Olen saanut työrauhan. Enää ei tule aiheettomia tilausvahvistuksia eikä turhia laskuja ja maksuja. Saamme markkinointirahoillemme nyt vastinetta, kun näkyvyys on laitettu oikeisiin paikkoihin.

Neliömestarit Oy
Jarmo Peltomaa

www.neliomestarit.fi


 

Kenkäkauppa Alina

Olen kiireinen kenkäkauppias. Ja kaikessa aina mukana. Ja tarkoittaa sitä, että saan puheluita päivittäin nettipalvelun tarjoajilta, google- ja facebook- ja “kaikenmaailman numero- ja yritysnettikauppiaat” soittelevat. Puhelut kestävät ja kestävät, eikä asiakaspalvelusta meinaa tulla mitään. En saa puheluita loppumaan…. ja toinen yritys taas pommittaa….

Voi-voi. Mikä avuksi? Onneksi Anne Kuusisto saapui Alinaan noin vuosi sitten. Hän kertoi, että hän hoitaisi nämä puhelut vuosisopimuksella. Jes. Siinä on täydellinen palvelu. Hän tutkii, onko aiheellista laittaa maksullinen “ilmoitus” vai ei.

Olen säästänyt jo vuoden aikana rahaa rutkasti, ja asiakkaan palvelu on rauhallista. Kiitos Annelle tästä.

Suosittelen lämpöisesti Anne Kuusiston palveluja.

Kenkäkauppa Alina, Uusikaupunki
Outi Nurmi

www.alina.fi

Porin Purku ja Saneeraus Oy

Olen erittäin tyytyväinen Markkinointituki Anne Kuusiston tuottamaan palveluun.

Säästää työaikaani ja vapauttaa minut omiin töihini. Joskus on niin kiinni omissa töissä työmaalla ettei voi alkaa neuvottelemaan mistään ensi vuoden näkyvyyksistä ym muista ko. asioista. Olen saanut kääntää soitot suoraan asiaa hoitavalle, joka pystyy tarkistamaan mistä on kyse.

Tästä palvelusta on ollut myös suuri taloudellinen apu, kun on tarkistettu näkyvyysasioita ja karsittu päällekkäisiä palveluita pois käytöstä. Hän on myös neuvotellut sopimuksia minulle parhaiten sopivaan tarpeeseen ja edulliseen hintaan.

En ole missään vaiheessa katunut päätöstäni antaa Porin Purku ja Saneeraus Oy:n markkinointia ammattilaisen hoidettavaksi.  On ollut erittäin kannattavaa. Kaikin tavoin ajateltuna.

Porin Purku ja Saneeraus Oy
Pasi Honkanen

www.purkutyotpori.fi